√  Άμεση εξόφληση  με  την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα

Η συναλλαγή μπορεί να ολοκληρωθεί με τη χρήση μετρητών ή χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας (Visa – MasterCard)

√  Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής εξοφλείτε το τίμημα της πώλησης κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας

Η αντικαταβολή είναι δεκτή για ποσά έως 200€. Για παραγγελίες από 200€ και πάνω απαιτείται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ηλεκτρονική εξόφληση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για προϊόντα που είναι «ειδικές κατασκευές» είναι αναγκαία κατάθεση προκαταβολής 50% – 60%, αναλόγως του ποσού της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο όγκος της παραγγελίας είναι αρκετά μεγάλος η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω πρακτορείων μεταφορών κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική παραγγελία όπου σας αναφέρονται τα ακριβή κόστη αναλόγως του όγκου των προϊόντων.

Για αποστολή μέσω πρακτορείων μεταφορών το σύνολο του ποσού προκαταβάλεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς και στη συνέχεια ολοκληρώνεται η διαδικασία αποστολής.

√  Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό – ebanking

VIVA WALLET ΙΒΑΝ GR4970100000000420589276316 .

Δικαιούχος ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε Ε

Καταθέστε το ακριβές ποσό στους παραπάνω λογαριασμούς και στείλτε μας τον αριθμό συναλλαγής μέσω email στο sales@kourtakis-lighting.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 27410 23481. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα. Η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος επιβαρύνει τον καταναλωτή.

√  VivaWallet μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας.