Δωρεάν μεταφορικά  για όλες τις παραγγελίες άνω των 200€. Για παραγγελίες κάτω των 200€ τα μεταφορικά oρίζονται στα 5€ .

– Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση) επιβαρύνεστε με 3€

– Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με κατάθεση/έμβασμα/ebanking σε τραπεζικό λογαριασμό δεν επιβαρύνεστε τα έξοδα της αντικαταβολής

Αποστολή στο χώρο της επιλογής σας:

Ο κύριος τρόπος αποστολής των παραγγελιών είναι μέσω της εταιρίας  ΕΛΤΑ

√   Με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier

√   Με πρακτορεία μεταφορών

Σε περίπτωση που ο όγκος της παραγγελίας είναι αρκετά μεγάλος η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω πρακτορείων μεταφορών κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Με τον τρόπο αυτό αποστολής δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με αντικαταβολή.  Το σύνολο του ποσού κατατίθεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς (δίνονται στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής)

Χρόνος παράδοσης: 2 – 3 εργάσιμες από την ημέρα που τα προϊόντα φθάνουν στο πρακτορείο. Για χαρακτηρισμένες ως δύσβατες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από το πρακτορείο.

Η απόφαση και η ευθύνη της μεταφοράς είναι αποκλειστικά του πελάτη – παραλήπτη. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ από μέρους της φροντίζει διαρκώς για την επιλογή οικονομικής, ασφαλούς και ταχείας μεταφοράς καθώς και για την σωστή συσκευασία προς αποφυγή φθορών.Προϊόντα

Οι τιμές των φωτιστικών είναι χωρίς τις λάμπες.