Έχετε το δικαίωμα  επιστροφής των προϊόντων που αγοράσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους,  όπως ορίζεται από το Νόμο περί προστασίας του Καταναλωτή.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν φθαρεί ή να λείπουν εξαρτήματα.

Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο πώλησης.

Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί  δεν γίνονται αποδεκτά επιστροφής σε καμία περίπτωση.

Σε περίπτωση σφάλματος η αστοχίας υλικού του προϊόντος  και κατόπιν επιβεβαίωσης του σφάλματος από τον κατασκευαστή πραγματοποιούμε αλλαγή και αντικατάσταση του συγκεκριμένου προϊόντος.

Εξαιρούνται ρητά από το δικαίωμα υπαναχώρησης του καταναλωτή και επιστροφής προϊόντων εκείνα τα οποία  είναι «ειδικές κατασκευές» και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αγοραστή η είναι σαφώς εξατομικευμένα.

Για επιστροφές οι οποίες δεν οφείλονται σε ελάττωμα του προϊόντος και πληρούν τις ανωτέρω αναγραφόμενες προϋποθέσεις ο αγοραστής επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.

Για τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτησή σας θα ήταν προτιμότερο να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων, το άθικτο της συσκευασίας τους και αν διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ( άλλος κωδικός, έλλειψη αξεσουάρ) να επικοινωνείτε μαζί μας άμεσα.  Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή η την εκ νέου αποστολή καλύπτονται από την επιχείρησή μας.

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται αποδεκτή εντός 24 ωρών από τη στιγμή τοποθέτησης της. Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα με mail στα info@kourtakislighting.gr και sales@kourtakislighting.gr η τηλεφωνήστε μας στα  27410-23481 / 27410-75775.   Ακύρωση παραγγελίας όταν αυτή έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής και τα μεταφορικά.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων και ακύρωσης παραγγελιών δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.  Τα προϊόντα προς επιστροφή αντικαθίστανται  με αντίστοιχα και κατόπιν συνεννοήσεως.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο kourtakislighting καθώς και η περιγραφή τους, έχουν επιμεληθεί προκειμένου να δίνουν την κατά το δυνατόν πραγματική εικόνα τους. Τυχόν αποκλίσεις των προϊόντων από την φωτογραφία ενδέχεται να υπάρχουν. Επιστροφές γίνονται μόνο εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, αν και μόνο συντρέχει ένας από τους παρακάτω λόγους:

1.Αποστολή λάθος κωδικού

2.Αποστολή λάθος χρώματος (πχ. νίκελ αντί για χρυσό)

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον καταναλωτή. Το προϊόν σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει, να είναι άθικτο και στην αρχική του συσκευασία, να συνοδεύεται από τα παραστατικά πώλησης. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά υπάρχει υποχρέωση από την πλευρά της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να αποσταλεί άμεσα νέο προϊόν ή να  κάνουμε πίστωση της αξίας του, για μελλοντικές αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν δέχεται επιστροφές σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για το προιόν που σας έχει ήδη παραδοθεί. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλόν είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας τη κατάσταση των προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν φθορές.