Ο Αντώνης Κουρτάκης δημιούργησε την εταιρεία φωτιστικών Kourtakis Lighting το 2007, συνεχίζοντας με συνέπεια και επιτυχία την οικογενειακή παράδοση. Η οικογένεια Κουρτάκη δραστηριοποιείται στην Κόρινθο, στον τομέα «φωτισμός» από το 1975. Η πολυετής εμπειρία γίνεται η εγγύηση για τη σύγχρονη ανάπτυξη της επιχείρησης και την εξειδίκευση της στην τεχνολογία του φωτισμού.

Στην kourtakis-lighting επιμένουμε να ελέγχουμε όλα μας τα προϊόντα με βάση τα κριτήρια των ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είμαστε σίγουροι για
την ποιότητα, ασφάλεια και αντοχή τους. Η αισθητική είναι ατομική επιλογή και για αυτό φροντίζουμε στα 2000 τετραγωνικά μέτρα του εκθεσιακού μας χώρου να υπάρχουν όλες οι τάσεις, μοντέρνες η κλασσικές, λιτές η περίτεχνες, για να διαλέξετε σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και τις ανάγκες σας.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ικανότητα μας στην παροχή τεχνογνωσίας. Έχουμε τις προτάσεις για την πλέον κατάλληλη κάλυψη των φωτιστικών αναγκών του χώρου σας, οικιακού και επαγγελματικού, εσωτερικού και εξωτερικού. Σημαντικό είναι ό,τι η kourtakis-lighting υποστηρίζει τις σειρές προϊόντων της «μετά την αγορά» αδιάλειπτα και αποτελεσματικά.

Στο τμήμα μας της χειροποίητης δημιουργίας μπορούμε να πραγματοποιούμε απαιτούμενες προσαρμογές στα φωτιστικά, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του χώρου σας η να τα κατασκευάσουμε εξ' αρχής, κατόπιν παραγγελίας.

Επιδίωξη μας είναι η βελτίωση της απόδοσης φωτισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση του κόστους συντήρησης. Αυτό σημαίνει σωστός φωτισμός, μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, μεγάλη διάρκεια ζωής και ικανοποιημένοι πελάτες.

 


Αποδέχομαι Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες      Μάθετε Περισσότερα